icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dissabte, l’Ateneu Igualadí serà el punt de trobada de la jornada “Ho tornarem a fer tantes vegades com calgui”.

Una jornada que arriba la mateixa setmana que es commemora el segon aniversari de l’1 d’Octubre. Les activitats, impulsades pels Revoltats, conjuntament amb Òmnium Cultural Anoia, ANC Anoia, el Casal Popular El Foment i amb el suport de l’Ateneu, començaran a les 16:00h amb la benvinguda dels assistents i l’inici de la jornada.

A les 16:15h es projectarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder: Del pacifisme a la lluita no violenta”. Seguidament, a les 17:45h, començarà el col·loqui “Consell per la República, per què ens hi hem d’inscriure?” a càrrec d’Aurora Madaula i Rafael Pons.

L’acte central de la jornada dels Revoltats es farà a les 19:00h i porta per títol “Ho tornarem a fer, tantes vegades com calgui”. Hi seran presents  la titular de Dret Constitucional de la UB, Mar Aguilera, la periodista i advocada Beatriz Talegón, el periodista i director de La Mira, Francesc Canosa, i el polític i activista social Albano-Dante Fachín. Tot plegat sota la moderació del periodista Pere Martí.

tornar_radioIgualada