icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Aquest dissabte obre les portes la 31ena edició d’El Saló de la Infància d’Igualada

El Saló d’enguany estarà en funcionament fins el 4 de gener del 2015, consolidant així els vuit dies d’obertura que es van recuperar l’any passat després de dues edicions més reduïdes, i es farà el recinte firal de Cal Carner. Pel que fa l’eix temàtic d’aquesta edició serà la música. Sota el lema d’Un Saló Sonat!, aquesta iniciativa vol esdevenir no només un lloc on els infants puguin jugar sinó també on puguin viure experiències i aprendre valors. El Saló d’aquest any incorporarà també algunes novetats com ara l’actuació conjunta de les corals infantils Verdums i Gatzara, un iglú de vent a l’exterior, les campanades el dia 31 amb els Esmolets, i diversos tallers participatius vinculats amb els ritmes i la música.

El Saló de la Infància estarà obert dos quarts d’onze del matí a dos quarts de vuit del vespre, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener. El 31 de desembre obrirà fins a les dues del migdia i l’1 de gener tancarà tot el dia. Es pot consultar més informació al web www.igualadajove.cat.

Cal esmentar que, novament, les línies de bus urbà LC1 i LC2 tindran parada a tocar de Cal Carner i serà gratuït per a tots els infants que portin l’abonament del Saló.

tornar_radioIgualada