icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dissabte s’inaugura la rehabilitació de l’edifici de Cal Salinas d’#Igualada

Les obres, que es van iniciar ara fa un any, han consistit en la rehabilitació integral de l’edifici, amb la reposició de totes les instal·lacions i dels espais del seu entorn. Cal Salinas està destinat a l’ampliació dels espais de l’Escola Àuria, per tal d’ubicar-hi l’Aula Integral de Suport. Un nou servei amb una capacitat màxima de 24 alumnes amb necessitats de suport educatiu derivades dels trastorns de conducta. La distribució de l’espai s’ha fet en quatre aules, dues sales d’atenció individualitzada, un office menjador, una sala polivalent i espais per infermeria i sales de reunions. L’edifici també acollirà espais de gestió tècnica i administrativa i un habitatge per un màxim de 8 residents en règim de llar-residència.

Aquesta intervenció s’ha pogut realitzar gràcies a la cessió d’ús dels espais de la Torre de Cal Salinas per part de la Fundació Hospital Comarcal d’Igualada, i l’empresa municipal PIMHA a l’entitat APINAS. Les obres han tingut un cost aproximat de 800.000€ que han anat a càrrec de la Diputació de Barcelona, la Mancomunitat per l’atenció a les persones amb Discapacitat Intel·lectual de la comarca de l’Anoia i APINAS.

La inauguració de la rehabilitació de l’Edifici de Cal Salinas, es farà demà, a les 12 del migdia i anirà a càrrec de l’alcalde d’Igualada Marc Castells i el president d’APINAS  Enric Fillat.

 

 

tornar_radioIgualada