icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest dissabte torna la Botiga al carrer d’#Igualada amb novetats i les màximes mesures de seguretat

Es tracta de la 48a edició d’aquesta iniciativa que és una de les més antigues del país i que organitza Igualada Comerç. El passeig Verdaguer, des de l’Estació Vella fins al carrer de Sant Josep, tornarà acollir les parades en aquesta edició que compliran amb les màximes mesures de seguretat.

Com és habitual, l’activitat servirà per tancar simbòlicament el període de les rebaixes d’estiu i marcar el començament del curs comercial. L’antiga UBIC espera que hi hagi una important participació de comerços en aquesta nova zona comercial que estarà plena d’activitats i animació. Enguany hi haurà un punt d’informació perquè la gent pugui conèixer les normes de seguretat per facilitar als visitants d’arreu una agradable visita i unes compres tranquil·les,. També hi haurà concursos, així com un punt de donació pel Banc de sang.

A part dels comerços que s’ubicaran al passeig Verdaguer també hi haurà les botigues que, per la seva logística, no s’hi poden desplaçar i que s’instal·laran davant dels seus establiments comercials.

tornar_radioIgualada