icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest diumenge 4 de juliol, el bisbe Romà conferirà l’ordenació sacerdotal al Mn. Lluís Vidal i Buxeda

La celebració tindrà lloc a la catedral de Vic a les cinc de la tarda. Lluís Vidal va néixer a Igualada fa vint-i-set anys. Amb la seva família, sempre ha estat vinculat a la parròquia de la Sagrada Família. Ha estat integrant actiu de l’agrupament local dels Scouts d’Europa. És graduat en filosofia.

En els darrers anys ha realitzat els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya, com a membre del Seminari de Vic, resident al Seminari Interdiocesà de Barcelona, i ha col·laborat pastoralment a la seva parròquia natal, entre altres tasques que li han estat encomanades.

Des de fa un any ha exercit el diaconat a les parròquies de Calaf, Igualada, etc. en determinades dates festives, però la seva principal tasca és estudiar dret canònic a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma, residint al Pontifici Col·legi Espanyol.

Lluís Vidal rep l’orde del presbiterat al servei de l’Església diocesana de Vic. A partir d’ara s’integra en el presbiteri del bisbat i això queda més simbolitzat pel temple on té lloc l’ordenació, la catedral, església mare de la diòcesi.

La part musical de l’ordenació anirà a càrrec del Cor de Guies i Scouts d’Europa. Per a participar-hi des d’Igualada, la parròquia de la Sagrada Família ha previst un servei d’autocar (més informació al tel. 93 803 04 27).

Un cop ordenat sacerdot, el dissabte 10 de juliol a les vuit del vespre, Mn. Lluís Vidal presidirà la seva primera missa solemne a la parròquia de la Sagrada Família d’Igualada.

tornar_radioIgualada