icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest diumenge arriba a Igualada l’edició 202 dels Tres Tombs

Aquest diumenge 21 de gener a les 12 del migdia, s’iniciaran els tradicionals Tres Tombs d’Igualada, en el recorregut habitual. Com a novetat d’enguany, des de les 9 i fins a 2/4 d’11 del matí, l’esmorzar i el punt de concentració per els participants forans tindrà lloc al c/ Joan Abad (sota del pont de Montbui). A les 12 del migdia s’iniciaran els Tres Tombs, amb el Fanal al capdavant obrint pas, seguida de la carrossa de sant Antoni, seguida de les banderes gremials, la pubilla i les seves dames d’honor.

Com a carros novedosos del Gremi destaquem un carro amb elements de la verema, un carro de caixes, i un carro carregat de paper, així com també un carro de vuit bocois provingut de Cabra del Camp, i un carro d’agència, de Sant Andreu del Palomar. Participaran carros provinents també de poblacions com Terrassa, Anglesola, Martorell, Reus…

Una altra de les novetats d’aquesta edició i que novament volem recordar, és que per participar en els Tres Tombs d’Igualada i/o a la cercavila nocturna la inscripció prèvia serà obligatòria, en compliment de la “Guia d’actuació pel bon funcionament dels Tres Tombs i altres concentracions amb èquids de naturalesa similar a Catalunya”, de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya.

La vigília dels Tres Tombs, aquest dissabte, es farà la tradicional cercavila

Aquest dissabte 20 de gener, ja a la vigília del dia dels Tres Tombs, a 2/4 de 7 de la tarda es realitzarà la tradicional cercavila pels carrers de la ciutat. El recorregut que es realitzarà amb les dues banderes reunides serà el següent: c/ sant Josep 4, c/ Òdena, rambla Sant Isidre, rambla Nova, rambla Sant Ferran, plaça Castells, Av. Balmes, c/ de Roca, c/ Sor Rita Mercader, Av. Àngel Guimerà, plaça Castells, rambla Sant Ferran. Rambla Nova, rambla sant Isidre, rambla General Vives, c/ sant Jordi, plaça del Rei, c/ de la Soledat, c/ del Cardenal Vives, passeig de Jacint Verdaguer, c/ sant Josep. Els banderers obsequiaran a tots els presents amb la tradicional coca i barreja.

tornar_radioIgualada