icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest diumenge arriba la 193ena edició dels Tres Tombs d’Igualada

Camí del Bicentenari, que es complirà el proper 2022, les festes en honor de Sant Antoni Abat culminaran aquest diumenge 18 amb els Tres Tombs al centre de la ciutat. Les Festes de Sant Antoni són a punt de començar. Aquest divendres dia 16 de gener, es farà un repic de campanes al punt del migdia, i aquest serà el senyal que indicarà l’inic de la festivitat de l’antic Gremi de Traginers d’Igualada.

Avui, a les 8 del vespre, al Saló de Sessions de l’Ajuntament es farà la presentació dels Banderers i la proclamació de les Pubilles. Aquest 2015 els banderers seran Jaume Pons i Genovès, i Jordi Pons Genovès, portadors de la bandera petita i la bandera gran, respectivament. Pel que fa a la pubilla, serà Blanca Jorba i Riba, acompanyada de les seves germanes Magda i Berta com a dames d’honor. El mateix escenari serà on Pere Carles farà l’acte acadèmic.

Els actes continuaran dissabte, Diada de Sant Antoni, on es realitzarà l’ofici i la cercavila. La finalització de les festes serà diumenge, 18 de gener amb els Tres Tombs, que començaran a les 12 del migdia.

Aquí trobareu el programa d’actes de les festes:

Programa A.G.T.I 2015.pdf

tornar_radioIgualada