icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest diumenge s’entreguen els 26ens Premis Ciutat d’Igualada

L’acte de lliurament s’iniciarà a dos quarts de 12 del migdia al Teatre Municipal Ateneu. El Premi d’Honor Ciutat d’Igualada d’enguany el rebrà Maria Àngels Gual Aribau, fundadora i primera directora de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i durant l’acte es donarà a conèixer el veredicte de diferents premis.

Durant l’acte de lliurament hi haurà un moment per al record pòstum de quatre figures rellevants en l’àmbit cultural que ens han deixat el darrer any: Milós Gras, Hermini Pla, Victòria Gual i Pius Morera. L’esdeveniment també comptarà amb l’actuació de Lia Sampai, acompanyada del guitarrista i arranjador Adrià Pagès i la presentació de l’acte anirà a càrrec dels codirectors de Ràdio Igualada, Montse Sanou i Xavi Dàvila.

L’edició d’enguany tindrà com a novetat la visita de les ciutats agermanades amb Igualada: l’Alcalde de Montluçon (França); Guimaraes (Portugal); Lecco (Itàlia) i Aksakovo (Bulgaria).

La participació d’aquesta edició ha estat d’un total de 111 participants i el regidor de promoció cultural, Pere Camps, ha volgut agrair a tots els que fan possible aquests premis: “Els premis Ciutat d’Igualada són possibles gràcies a la implicació de totes les persones que formen part dels diferents Jurats i les entitats i empreses com CEINA amb La Renda Urbana i la Fundació Sant Crist d’Igualada, amb el patrocini econòmic del premi d’Art Digital Jaume Graells i el premi al Compromís Social Mossèn Josep Còdol, respectivament. Cal destacar també el suport organitzatiu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, de l’Ateneu Igualadí, de l’entitat disseny=igualada, i del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada en el premi d’investigació Jaume Caresmar i el premi dr. Joan Mercader. També fan suport als premis els diferents equipaments municipals com l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, l’associació Disseny Market i l’Escola
Conservatori Municipal de Música d’Igualada”.

L’acte és gratuït i obert al públic, però cal reservar l’entrada a la pàgina web www.tiquetsigualada.cat, també es podrà seguir l’acte en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada