icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest diumenge tindrà lloc l’acte de lliurament virtual dels premis Ciutat d’ #Igualada, emès a través de Youtube

Aquest diumenge, 22 de novembre, a les 11.30 h, es retransmetrà pel canal Youtube de l’Ajuntament d’Igualada, https://www.youtube.com/user/ajuntamentIGUALADA, la 25a gala de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada, que aquest any se celebrarà en un acte sense públic al Teatre Municipal l’Ateneu en què es farà públic el veredicte dels premis d’Art Digital Jaume Graells, de Composició Musical Paquita Madriguera, de Compromís Social i Cívic Mossèn Còdol, de Disseny Gaspar Camps, de Fotografia Procopi Llucià, de Poesia Joan Llacuna, de Recerca Dr. Joan Mercader i el Premi d’Honor Ciutat d’Igualada. Conduirà l’acte el periodista Jordi Còdol.

D’altra banda, el Premi d’Honor Ciutat d’Igualada es donarà a una persona amb una dilatada i destacada trajectòria en el món del periodisme, el locutor i periodista nascut a Igualada Joan Armengol, de 86 anys, que ha entrevistat a gairebé tots els personatges destacats del segle XX: Fidel Castro, Dalí, els Beatles, Pau Casals, Franco, i una llarga llista que suma més de 50.000 entrevistes. Tot i no poder assistir a l’acte, Armengol hi compartirà un document audiovisual de la seves vivències professionals. El Premi d’Honor és un reconeixement a la trajectòria d’aquelles persones fortament vinculades al batec cultural o de qualsevol dels àmbits socials, intel·lectuals o educatius de la ciutat; un moment perquè l’Ajuntament i la ciutat els transmetin el seu agraïment. Durant l’acte es farà també un recordatori pòstum al desaparegut dissenyador gràfic “Saya”, Lluís Velázquez Sayalero, que ens va deixar a finals d’octubre, i al gran actor i compositor Carlos Miguel Solà, traspassat l’any passat.

La gala comptarà amb l’actuació de la formació igualadina The Curlies, que és un grup format per tres noies: la Ilona (guitarra), la Jana (violoncel) i la Maria (piano), que fusionen el so dels instruments amb les harmonies de les veus creant un estil de “versions” acústiques. El grup va néixer el 2016, quan es van ajuntar inquietuds per poder reivindicar el paper femení dins del món de la música. Durant els quatre anys de recorregut han pogut passar per llocs com: la ruta dels músics de Piera, el programa de TV3 “Oh, Happy Day” i el Rec d’Igualada, entre altres.

tornar_radioIgualada