icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest divendres acaba el termini per demanar els ajuts per les famílies usuàries del servei de menjador escolar

Aquest tràmit és competència del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament. L’ajut destinat al menjador tindrà un import de 3,27 euros per àpat realitzat a l’escola i l’Ajuntament l’abonarà directament al centre o al gestor del menjador per tal que aquest descompti l’import en el rebut corresponent.

Els ajuts per al servei de menjador escolar el podran sol•licitar totes aquelles famílies empadronades a Igualada, que el seu fill o filla estigui matriculat en una escola del municipi d’Igualada, que sigui usuari habitual d’aquest servei, que no percebin cap altre ajut per aquest concepte i que compleixin els llindars de renda corresponents.

L’Ajuntament ha habilitat un e-tràmit per fer la sol•licitud de forma telemàtica, tot i que també es podrà demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà trucant al 93 803 19 50 o bé escrivint un correu a: educacio@aj-igualada.net per tal de facilitar la tramitació.

Aquest tràmit és gratuït i podeu trobar les bases de la convocatòria i tota la informació necessària a: https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/index.aspx

tornar_radioIgualada