icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest divendres al vespre es farà el macroespectacle benèfic “Nova Normalitat” de La Fura dels Baus per retre homenatge a tot el personal de l’Hospital d’ #Igualada.

Un espectacle en el que volen comparar la situació que s’ha viscut amb la pandèmia, amb la que van viure els descobridors del nou món fa uns segles enrere. La companyia farà un símil entre els navegants de l’època i la dels metges buscant noves maneres d’aturar el virus. Un llibret d’en Pau Miró en una opera trencadissa on també trobarem entitats de la ciutat que participaran en l’espectacle, com ara els Moixiganguers o el Cor Exaudio. L’espectacle també, com no podia ser d’altra manera, inclourà elements escenogràfics de grans dimensions.

L’espectacle es farà davant de l’Hospital amb un aforament reduït a 800 persones. Es poden comprar les entrades a la web www.lafura.com

La Fura dels Baus també volen retre homenatge a l’arquitecte Enric Miralles, mort fa 20 anys. Precisament, Miralles té a Igualada una de les seves obres mestre; el Cementiri nou.

tornar_radioIgualada