icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest divendres, el Parc Central, acollirà la 9a edició del festival Igualada Rock City

Aquesta proposta, organitzada per l’Associació Rock City amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, en el marc dels actes de la Festa Major, inclourà quatre concerts d’estils diversos dins l’ampli ventall de la música Rock. Les 4 bandes que formen el cartell del festival són: Crisix, Toundra, Tyla’s Dogs d’Amour i Subterranean Kids. Els concerts de l’Igualada Rock City començaran demà, a les nou del vespre, al Parc Central, i l’entrada per a tots ells és gratuïta.

El cap de cartell de l’edició d’enguany és la banda igualadina Crisix, un dels grups de metal més importants i reconeguts del territori nacional i europeu. A l’Igualada Rock City els Crisix celebraran els 15 anys com a grup, en l’únic concert que realitzaran a Catalunya aquest 2023. La seva actuació començarà a les 12 de la nit.

Els primers a pujar a l’escenari, però, seran els Tyla’s Dogs d’Amour.  A partir de les nou del vespre, la formació omplirà el Parc Central de rock’n’roll, blues i hard rock clàssic. Una hora després serà el torn de Subterranean kids, la primera banda de hardcore punk de l’estat espanyol. Per últim, a les onze de la nit, actuarà la formació  Toundra, una banda de referència en gèneres com el post-rock, rock instrumental i prog rock.

El cartell del festival Igualada Rock City d’aquest any ha estat creat per Joel Abad de Grafficants.

tornar_radioIgualada