icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest divendres, es presentarà el Consell Local per la República d’Igualada, amb intervenció telemàtica de Toni Comin

L’acte de presentació d’aquesta entitat que, segons el seu president, Carles Puigdemont, “ha de culminar el mandat de l’1 d’octubre”, es farà divendres, a les 7 de la tarda, a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada, en un acte obert a tothom.

En l’Acte de Presentació del Consell Local per la República a Igualada d’aquest proper divendres, contarà amb la participació, via telemàtica, del Vicepresident del Govern del Consell per la República, el Sr. Antoni Comín i Oliveres. La presentació del Consell Local per la República d’Igualada es farà aquest divendres, 29 d’abril, a les 7 de la tarda, al Museu de la Pell d’Igualada i, a més de Toni Comín,  comptarà amb la participació de la igualadina Neus Torbisco-Casals, Doctora en Dret i experta en drets humans, recentment escollida membre del Govern del Consell, i del jurista Josep Costa i Rosselló, que fou vicepresident primer del Parlament de Catalunya (2018-2021).

 Toni Comín i Neus Torbisco-Casals (recentment escollits membres del Govern del Consell) conversaran juntament amb Josep Costa sobre el present i el futur del país i sobre quin paper pot tenir el Consell per la República –i molt especialment els grups locals com el d’Igualada–, en aquest futur que ha de marcar l’assoliment de la independència de Catalunya. 

tornar_radioIgualada