icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest divendres torna, al Passeig Verdaguer, la tradicional Fira de Reis d’#Igualada

La mostra, organitzada per Fira d’Igualada, comptarà amb la participació de 220 parades de planters, alimentació, artesania i antiguitats, que estaran distribuïdes per tot el passeig, des del Carrer Santa Caterina fins passat el carrer Lleida. Alguns dels productes que s’hi podran trobar són planters i jardineria, llavors, embotits, mel, bijuteria, minerals, tèxtil artesà, sabó, artesania en cuir i bolsos i complements, entre d’altres. La Fira de Reis es podrà visitar aquest divendres, 6 de gener, de nou del matí a dues del migdia.

Aquesta Fira és una de les cites comercials més tradicionals de la comarca i una de les més antigues de tot Catalunya. Amb 71 anys d’antiguitat i uns orígens que remunten al segle XIV, la Fira de Reis d’Igualada ha esdevingut un punt de trobada de pagesos, agricultors i visitants d’arreu de l’Anoia i les comarques veïnes.

A la tradicional fira de Reis s’hi suma també el Mercat d’Antiguitats, que estarà ubicat al Parc de l’Estació Vella amb més d’una vuitantena d’antiquaris, en el mateix horari: de nou a dues. De manera excepcional i com cada any, el mes de gener comptarà amb dos Mercats d’Antiguitats: el dia 6 a l’Estació Vella i el dia 29, últim diumenge de mes com és habitual, al Passeig Verdaguer que és on s’instal·la habitualment.

tornar_radioIgualada