icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest divendres torna el FineArt #Igualada amb més d’un miler de fotografies, repartides en una cinquantena d’exposicions

Fins al 19 de març la capital de l’Anoia acollirà l’onzena edició d’aquest festival fotogràfic, que busca apropar la fotografia, i tot allò que l’envolta, tant als professionals com als aficionats i al públic en general. Per aconseguir-ho el FineArt distribueix més d’un miler de fotografies en una vintena de sales d’exposicions i espais efímers, repartits per tota la ciutat. L’esdeveniment, pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, comptarà aquest any amb la participació de fotògrafs provinents d’arreu del món que mostraran les seves obres en una cinquantena d’exposicions.

A més de les 48 exposicions, el FineArt 2023 inclou un gran nombre d’activitats paral·leles vinculades amb l’art de la fotografia. Així, enguany es podrà gaudir de visites guiades, tallers, documentals i, com a novetat, una taula rodona sobre intel·ligència artificial i fotografia. Podeu trobar tota la informació al web fineartigualada.cat.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada