icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest estiu s’asfaltaran diversos trams de l’Avinguda de Barcelona i del Passeig Verdaguer d’#Igualada

Amb l’arribada de l’estiu i la disminució de la circulació i l’activitat a la ciutat, el consistori igualadí vol aprofitar per fer obres d’asfaltatge amb la intenció de tenir el ferm dels vials públics en bon estat i entorpir el mínim als ciutadans a l’hora d’asfaltar. És per això que l’actuació començarà a partir de la segona quinzena de juliol i s’estendrà durant el mes d’agost.

El projecte contempla una inversió de 600.000 € i una superfície d’actuació de 20.500 m2.

El pla contempla l’asfaltatge de l’Avinguda de Barcelona des de la Carretera de Manresa fins al Carrer de Sant Josep, el Carrer de Santa Tresa del Carrer de Sant Francesc d’Assís al Carrer de Florenci Valls.

També s’asfaltaran diversos trams del Passeig Verdaguer: a la vorera nord els trams entre el Carrer de Lleida i el Carrer de Sant Josep i el tram entre Carrer de Sant Josep i Plaça de Catalunya al Carrer de Santa Caterina. Pel que fa a la vorera sud, s’asfaltaran els trams entre la Plaça de Catalunya al Carrer de Santa Caterina i el de Carrer Sant Magí i el tram entre el Carrer d’Òdena i el Carrer de Lleida.

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, explica que un tram del Passeig Verdaguer no s’asfaltarà perquè ja es va anteriorment i que “no cal refer allò que està bé”.

Alhora, des del consistori igualadí afegeixen que aquests asfaltatges del Passeig estan coordinats amb l’actuació que es farà al Carrer del Cardenal Vives i al Carrer de la Misericòrdia per la connexió d’Igualada amb la Ronda Sud. Aquests carrers tindran noves voreres, doble sentit i nou semàfor a la cantonada entre el Passeig i el Carrer del Cardenal Vives.

Des de l’Ajuntament asseguren que aquest canvi suposarà “una millor circulació més efectiva, competitiva i sostenible”.

tornar_radioIgualada