icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest dimarts han començat les obres de millora als carrers Misericòrdia i Cardenal Vives que passaran a ser de doble sentit i que enllaçaran amb la nova connexió de la Ronda Sud

Amb la nova connexió d’Igualada amb la Ronda sud, la ciutat guanyarà una nova entrada i sortida que millorarà de forma notable la seva mobilitat. De fet, aquesta nova connexió, facilitarà que més de 4000 vehicles que fins ara creuaven la ciutat des de les diferents entrades existents.

Aquesta nova entrada i sortida de la ciutat cap a la Ronda Sud convertirà l’eix format pels carrers de Misericòrdia i de Cardenal Vives en un important vial de circulació ja que seran els carrers que connectaran la ciutat amb aquest nou enllaç de la Ronda Sud.

La tinent d’alcalde, Carlota Carner, ha explicat que aquesta nova entrada a la ciutat implicarà una remodelació del carrer de la Misericòrdia i de Cardenal Vives que s’iniciarà aquest mes de juliol i anirà a càrrec de la Generalitat, que és qui fa la inversió de la connexió de la ciutat amb la Ronda Sud.

Carner ha recordat, a més, que aquesta actuació millorarà notablement la mobilitat d’aquesta zona on hi ha situats diferents punts d’activitat i serveis com el Campus Salut, el 4DHealth, el Mercat de la Masuca o els futurs pisos de lloguer assequible del Carrer de Sant Carles.

L’actuació del carrer de Misericòrdia consistirà l’eixamplament de les voreres per tal de donar-los l’amplada adequada tenint en compte que el carrer es convertirà en una via important de circulació. El projecte preveu reconvertir la via en doble sentit, a diferència d’ara que és unidireccional de nord a sud. Amb l’actuació també es millorarà l’arbrat existent i finalment s’asfaltarà el ferm d’aquest carrer.

Pel que fa al carrer Cardenal vives, que enllaça el passeig Verdaguer amb la Soledat, també passarà a ser de doble sentit. Les obres s’iniciaran en el tram intermig del passeig Verdaguer on s’inclourà una nova regulació semafòrica

tornar_radioIgualada