icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest mes de juny arriba, a #Igualada, la 5a edició del Vadefoodies, amb la cuina coreana com a protagonista

El Festival de Tendències Gastronòmiques es durà a terme els dies 14 i 15 de juny, al Museu de la Pell d’Igualada, i organitzarà diverses activitats per donar a conèixer la proposta culinària de Corea. Una cuina que desperta un interès creixent entre els aficionats a la gastronomia per la gran varietat de verdures, arrossos, sopes, carns i peixos que barreja.

D’altra banda el festival inclourà també la presència dels xefs Oliver Peña i Sergi de Meià, la dietista Magda Carlas,  el sommelier Josep Pelegrí i el pastisser Olivier Fernández que oferiran tallers, xerrades i showcookings

La vessant més popular del Festival, l’Eat Street, tornarà a omplir de gastronomia i música el pati exterior del Museu de la Pell, un espai on els assistents podran tastar una varietat de propostes gastronòmiques vinculades al festival.

Per últim, cal destacar que el Vadefoodies escalfa motors amb el Concurs d’Esmorzars de Forquilla de l’Anoia. El concurs ha arrencat aquest dissabte i fins el dia 15 de juny els comensals podran puntuar els esmorzars que ofereixen la vintena d’establiments de la comarca participants. Els guanyadors es donaran a conèixer el dissabte dia 15 de en el marc del festival.

tornar_radioIgualada