icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquest passat dissabte es va fer la tercera bicicletada reivindicativa a #Igualada

Aquest passat dissabte 16 de gener, va tenir lloc la tercera bicicletada reivindicativa per una mobilitat sostenible i segura a Igualada. Un grup de ciclistes urbans de diferents edats, conservant les distancies de seguretat i amb totes les mesures oportunes, van fer un recorregut per tota la ciutat d’Igualada per tal de fer visible les seves peticions.

Es demana una mobilitat sostenible i segura a la ciutat d’Igualada, millora i increment dels carrils bici, carrils bici sense talls, incrementar els pàrquings per bicis i més segurs, millorar connectivitat amb els principals equipaments dins la ciutat, amb les escoles, mercats, nord i sud i també amb els pobles i barris veïns… Es demana que Igualada pugui arribar a ser una ciutat referent en mobilitat sostenible, i que es pensi més en la bici i no tan en el cotxe.

Un cop al mes es farà una bicicletada reivindicativa, que són organitzades pel col·lectiu Fridays for Future (FFF), per Ciclistes Urbans d’Igualada i per Igualada Ciutat Bici, i estan obertes a tothom que vulgui participar-hi amb les mesures de seguretat oportunes.

La propera bicicletada serà el proper 13 de febrer a les 11:30h, es poden seguir les convocatòries, a Twitter @igualadapelclima, @CiclistesUrbIGD o bé per Instagram Fridaysforfuture.igualada, o Ciclistesurbansigualada.

tornar_radioIgualada