icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest vespre s’inaugura la 12ena edició del Zoom Igualada

El certamen de cinema per a televisió s’inaugurarà avui dimecres 26 de novembre. L’acte inaugural es farpa a les 20:30h a l’Ateneu, i es projectarà dins la Secció Oficial “El Cafè de la Marina”. Una de les responsables del festival, Anna Cervera, remarcava que la dotzena edició del festival té un marcat caràcter igualadí, especialment per la secció Zoom Docs, on es podran veure tres documentals relacionats amb Igualada i també per una xerrada sobre “Juego de Tronos”, a càrrec dels igualadins David Canto, Siscu Vilaprinyó i Bernat Roca.

El Zoom 2014 inclourà moltes d’altres propostes com la Secció Oficial, les Zoom Class o el primer “Showcase de Pilots de Ficció. Una de les novetats d’aquest any és que el festival compta amb la participació de films de fora d’Europa, com ara Taiwan i Malàisia. La regidora de Promoció de la Ciutat, Imma Soteras, assenyalava que en aquest sentit el Zoom comparteix l’objectiu de l’Ajuntament de posar Igualada al mapa.

Al llarg d’aquests dies de festival es comptarà amb la presència de l’actriu i directora, Sílvia Munt, lliurarà els Premis d’Honor a Manel Fuentes i Emma Vilarasau i el Premi “Tu ets la tele” a l’empresa del sector Gestmusic. Per la seva banda, el Premi Auguri Sita Murt serà per a la jove promesa de la interpretació femenina, l’actriu igualadina, Diana Gómez.

Tota la informació referent al Zoom es pot consultar al web www.zoomigualada.org.

tornar_radioIgualada