icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquesta cap de setmana arriba, al Teatre de l’Aurora, l’espectacle de circ “Peix” de la Cia. Hotel Iocandi

Una de les millors companyies de circ del país presenta, a l’Aurora, aquesta emotiva proposta. “Peix” és una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat. Les funcions d’aquest espectacle tindran lloc demà dissabte, a les vuit del vespre, i diumenge, a les set de la tarda, al Teatre de l’Aurora.

“Peix” ha rebut el Premi Moritz de FiraTàrrega a la millor estrena d’arts de carrer 2019 i Premi Drac d’or al Millor espectacle de carrer de la Fira de Titelles Lleida 2021. Les entrades per assistir aquest espectacle tenen un cost de 18€  i es poden adquirir al web teatreaurora.cat i a la taquilla del Teatre de l’Aurora, una hora abans de cada funció.

D’altra banda, cal destacar que aquesta no és l’única proposta de circ que inclou la nova programació del Teatre de l’Aurora. El cap de setmana del 29 i 30 d’abril, la companyia Los Galindos portarà a Igualada “MDR (Mort de Riure)”. Un espectacle divertit i de gran qualitat, que ha rebut el Premi de la Crítica 2021, i que es representarà a l’Escorxador, en comptes de fer-se al Teatre de l’Aurora.

Podeu trobar més informació sobre aquests espectacles al web teatreaurora.cat.

tornar_radioIgualada