icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquesta setmana ja es pot trobar a les llibreries el llibre “Us sumeu a la festa?” que impulsa l’Antic Gremi de Traginers d’#Igualada

Dissabte es va fer al Teatre Municipal l’Ateneu la presentació del llibre que explica la festa dels Tres Tombs a la ciutat d’Igualada. El conte està il·lustrat per Elisabeth Serra i el text és d’Oriol Solà. El treball està pensat per traslladar als més petits i joves tota la història i el significat dels Tres Tombs a la ciutat d’Igualada, que l’any que ve assoliran el bicentenari. Malgrat que el llibre és un conte i està especialment pensat per als més petits, també és un reclam pels adults.

La presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, Montserrat Argelich, ha explicat a Ràdio Igualada que la idea del conte ja va sorgir abans del confinament. Argelich comenta que s’ha aprofitat els mesos de la pandèmia per elaborar i treballar el llibre, i que la intenció era presentar-lo pel bicentenari. La situació de la pandèmia, i el fet de suspendre moltes de les activitats previstes al llarg dels darrers mesos, ha fet que el Gremi de Traginers decidís avançar la sortida a la llum d’aquest treball.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada