icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquesta setmana ha entrat en funcionament una nova zona taronja a l’entorn del CAP i l’estació per potenciar la rotació d’aparcaments

L’Ajuntament d’Igualada, de forma consensuada amb els comerciants de la zona, ha transformat el recinte d’aparcaments de l’entorn del CAP i l’estació, entre el Passeig Verdaguer i l’Avinguda de Montserrat, en una Zona Taronja que ha entrat en funcionament des d’aquesta setmana.

Aquest nou espai d’estacionament regulat serà gratuït durant una hora i mitja, per facilitar l’aparcament als usuaris que venen al CAP, a comprar o a realitzar gestions en aquesta zona. L’horari que seguirà és el mateix que el d’altres zones regulades: de dilluns a dissabte de 9:00 – 13:00 i de 16:00 – 20:00. A la part central de l’aparcament hi haurà instal·lat un parquímetre, on es podrà treure el tiquet gratuït obligatori que permetrà controlar el temps de l’estacionament.

Amb aquesta actuació, es potenciarà la rotació dels estacionaments en una zona comercial amb forta demanda d’aparcament i per tant, també ajudarà a dinamitzar l’activitat econòmica del barri. Cal remarcar que amb aquest canvi no es preveuen afectacions en l’aparcament dels residents a la zona ja que al migdia i al vespre, a partir de les 20h, seguirà sent un aparcament lliure.

De forma imminent, a més, es recuperarà tot l’aparcament lliure de davant la Policia Local, excepte tres places d’estacionaments que es mantindran reservades per les persones que s’adrecin al nou mòdul per vacunar-se, amb aquest canvi les places lliures d’aparcament tornaran a incrementar-se.

tornar_radioIgualada