icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la nova línia de bus entre #Igualada i els centres universitaris de #Manresa

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en servei des d’aquest dimarts, 23 d’abril, una nova línia de bus que comunica Igualada i els centres universitaris de Manresa (Campus UManresa-FUB i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa UPC) per tal d’atendre les necessitats de mobilitat dels estudiants.

El nou servei ofereix 3 expedicions d’anada i 3 de tornada els dies lectius universitaris, amb sortides d’Igualada a les 7.05 h, 13.35 h i 19.05 h i  amb sortides des de Manresa a les 8.00 h, 14.30 h i 20.00h.

En sentit d’anada, el servei cobreix tot el Passeig Verdaguer d’Igualada, fent parada a l’estació d’autobusos, continuant de manera directa per la C-37 com a via ràpida i un cop a Manresa realitza parada a Plaça Valldaura, als centres universitaris i a l’estació d’autobusos.

Els horaris estan coordinats amb les entrades i sortides dels diferents centres universitaris de Manresa així com amb els centre educatius d’Igualada. Igualment, la majoria de les expedicions ofereixen enllaç amb els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a les estacions de Manresa i Igualada. Aquestes comunicacions són ateses per l’empresa concessionària SA Masats Transports Generals (Grup Direxis).

tornar_radioIgualada