icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aquesta setmana s’inicien el Joc del Comerç i el Concurs d’Aparadors de la Mostra #Igualada

L’Àrea de Comerç del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada promou fins al 12 d’abril una nova edició del Joc del Comerç. Es tracta d’un joc en el què s’anima a la ciutadania a observar els aparadors decorats en motiu de l’11è Concurs d’Aparadors de La Mostra Igualada, emplenar una butlleta que es troba al diari oficial de la pròpia Mostra, participar del joc i guanyar una tauleta digital.

Enguany el joc consisteix en relacionar un mínim de 15 establiments, els quals participen al concurs d’aparadors, amb un color. Aquest color és visible a l’aparador en format d’adhesiu amb l’emblema de Comerç Igualada en el centre. Una vegada omplerta la butlleta, s’ha de retallar i dipositar la butlleta al Punt d’informació de Mostra Igualada, situat a la plaça de Cal Font, durant la fira, o a l’alberg de Cal Maco.

Entre tots els participants que hagin relacionat correctament, com a mínim, 15 comerços amb el seu color, se sortejarà una tauleta digital el dia 23 d’abril de 2022, a Cal Font, en directe per Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada