RÀDIO Igualada Capital(repetició)

Ariadna Ramos es proclama campiona d’Espanya Promesa en triple salt i sotscampiona en llargada

La vilanovina va guanyar una medalla  d’or en el triple salt, amb un millor intent de 13 metres 49 centímetres, i una d’argent en salt de llargada, amb un milor intent de 5 metres 94 centímetres, en el decurs del Campionat d’Espanya Promesa a l’aire lliure, disputat a les pistes de Camp Clar de Tarragona.

Per la seva part, l’atleta del CAI, Marc Sánchez, va quedar 7è en salt d’alçada amb un millor intent de 2 metres i 4 centímetres, el mateix registre que el 5è i el 6è classificats, decidint-se les posicions per nombre d’intents.

L’altre corredor del CAI Albert Hernández va finalitzar en cinquena posició a les semifinals dels 400 metres tanques amb un registre de 55 segons i 37 dècimes. Tot i que va dur a terme la seva millor marca de la temporada, no va poder accedir a la final.

D’altra banda, la corredora igualadina del CAI Petromiralles, Anna Asensi, va aconseguir el sots-campionat d’Espanya juvenil en la prova de 200 metres llisos, en el campionat d’Espanya Juvenil, disputat el passat cap de setmana a Ciudad Real. Asensi va fer amb un registre de 25 segons i 18 dècimes a la final, la seva millor marca de la temporada en proves a l’aire lliure. Mentre que el corredor igualadí del CAI, Guillem Carner, va quedar 11è a la final dels 1500 metres llisos, amb un registre de 4 minuts 6 segons i 27 dècimes.