Armand Monleón acaba 10è a l’etapa d’ahir del Dakar, en una jornada de calor extrema

Armand Monleón va tornar a fer una bona cursa en la 9a etapa del Ral·li Dakar, en una jornada molt calorosa que va perjudicar tant els pilots com les màquines. Per aquest motiu l’organització va decidir suspendre un dels trams especials. El pilot d’Igualada va acabar en una sensacional 10a posició i ara és 14è de la general. Per la seva part, Jordi Viladoms va patir un problema amb la bateria i se li va aturar la moto a 20 quilòmetres de l’arribada. Tot i així la va poder tornar a engegar i va aconseguir acabar l’etapa. El pilot igualadí està patint de valent en aquest Dakar per culpa dels problemes físics i ara és 23è a la general. En aquests moments, el seu objectiu és el d’acabar la prova com sigui. Finalment, cal destacar que Nani Roma i Àlex Haro van acabar l’etapa d’ahir en 12a posició i ocupen la 9a posició a la classificació general. Avui els pilots disputaran la segona part de l’etapa marató de 561 quilòmetres, dels quals 278 seran cronometrats.