icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Arriba la 14a edició de la Tornada a l’Escola Solidària

Per poder minimitzar les despeses que han d’afrontar les famílies amb l’inici del curs escolar, la Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja engeguen la campanya Tornada a l’Escola Solidària.

L’objectiu d’aquesta jornada és recollir donacions en forma de material escolar nou que es destinarà als infants de la comarca que més ho necessitin. L’acte central de la campanya es durà a terme aquest divendres 2 i dissabte 3 de setembre, al centre comercial Carrefour de l’Avinguda Països Catalans d’Igualada, on els voluntaris de Creu Roja estaran presents en el seu horari d’obertura, de 9 a 21 hores, per explicar en què consisteix aquesta iniciativa i recollir les donacions de material escola.

Es recomana que el material que es doni sigui: estoig, motxilla, joc de regles, maquinetes, bolígrafs, compàs, tisores, carpetes, llibretes, paper A-4, calculadora, colors i retoladors.

Una vegada acabat l’acte central, la Fundació Solidaritat Carrefour farà entrega a Creu Roja d’una donació de material similar al recollit entre els clients de l’establiment, i que servirà per confeccionar els lots que s’entregaran a les famílies amb dificultats.

tornar_radioIgualada