icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Arriba la Diada de Sant Jordi amb més llibreters i floristes que mai en la tornada a Cal Font

Demà, 23 d’abril, se celebrarà la Diada de Sant Jordi, que després de dos anys de pandèmia torna a la normalitat a la Plaça de Cal Font. A més, la ciutat comptarà amb més llibreters i floristes que mai, amb un total de 21 parades. On també hi haurà 32 estands d’entitats.

A més, enguany s’ha apostat perquè tots els carrers que porten a la plaça es converteixin, per un dia, en part de la llegenda de Sant Jordi, on també s’hi duran a terme actuacions culturals.

El regidor de Promoció de la Ciutat, Miquel Vives ha desvetllat l’eslògan de la Diada,“Entra a la llegenda”, el que marcarà el fil de les activitats i actes que es faran.

D’aquesta manera, trobarem el carrer del Cavaller, el carrer de la Princesa, El Carrer del Drac i el carrer de la Rosa , on a cada un d’aquests carrers hi haurà un tòtem indicant de quina part de la llegenda es parla, i en el mateix també es podrà llegir la Llegenda de Sant Jordi extreta de la revista Cavall Fort.

De 8 del matí a dos quarts de 10 del vespre, un total de 21 parades de llibreters i floristes ocuparan l’espai de Cal Font. On també s’hi situarà la parada de Ràdio Igualada, des d’on farem programació especial.

A més, com a novetat, trobarem una parada del departament de joventut de l’Ajuntament Igualada. I a banda, i dins de la mateixa zona de Cal Font, es col·locarà la parada d’escriptors i il·lustradors locals amb l’objectiu de visibilitzar-los, que aquest any comptarà amb un total de 15 autors i artistes.

L’impulsor d’aquest punt és l’editor Javier Fernández, el que afirma que “des de fa cinc anys aquesta parada cada vegada té més notorietat i ajuda a visibilitzar més autors”, a més de convertir-se en un espai on es generen sinergies entre ells.

Podeu trobar tota la informació i la programació d’actes amb motiu de la Diada de Sant Jordi a la pàgina web www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada