icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Arriba la nova “Cursa Jove. Que no et guanyi la maria”

Els corresponsals de l’equipament juvenil la Kaserna, nois i noies entre 14 i 17 anys representants de quatre centres educatius de secundària de la ciutat, van iniciar fa uns mesos una campanya per a la conscienciació sobre el consum de drogues entre els joves. Ara, ultimen els preparatius per a culminar aquesta campanya amb una cursa que han anomenat  Cursa Jove. Que no et guanyi la Maria.

Els corresponsals de l’Institut Pere Vives, Joan Mercader, Acadèmia Igualada i Escola Anoia van decidir enfocar la campanya des d’un punt de vista creatiu i de foment dels bons hàbits, fugint del missatge que sovint els arriba del món adult. Així doncs,van organitzar aquest esdeveniment esportiu i un concurs d’eslògans i logotips, el guanyador del qual es convertiria en imatge de la cursa.

La Cursa Jove és gratuïta, té un recorregut de 6,24 quilòmetres i tindrà lloc el dissabte, 16 de maig, a les 10h al camí de Can Masarnau. L’esdeveniment està dirigit, sobretot, al públic jove, però també està obert a tothom qui tingui ganes de participar-hi.

Les inscripcions es van obrir el passat dia 23 d’abril i es tancaran el dissabte dia 9 de maig. Aprofitant la diada de Sant Jordi i des de la parada de la Kaserna a Cal Font, els corresponsals van iniciar la difusió d’aquest esdeveniment, que espera comptar amb una notòria participació de joves. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta amb l’eslògan de la cursa.

Per a més informació o inscripcions es pot consultar el web www.igualadajove.cat

tornar_radioIgualada