icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Arriba la primera edició del TEDx Igualada

Serà el dissabte 23 d’octubre a les 4 de la tarda i durarà fins a, aproximadament, les 8 del vespre. L’acte comptarà amb vuit ponents d’àmbits diferents i amb artistes convidats.

Sota el títol “versions”, les xerrades tractaran temes diversos com disseny, educació sexual, psicologia, innovació, planetes i intel·ligència artificial, entre d’altres. Per fer més amena la jornada hi haurà, també, una actuació musical innovadora i sorprenent a càrrec de l’artista igualadí Red Pèrill.

TEDx es podrà gaudir de forma simultània a dos espais de la ciutat. Al teatre de l’Ateneu Igualadí, amb un aforament màxim de 100 persones i a l’Escorxador, amb 100 persones més, on hi haurà una pantalla per seguir l’esdeveniment en directe i la festa final.

Un cop finalitzat l’esdeveniment, les xerrades es podran recuperar a la xarxa a través dels canals de difusió de TED i TEDx.

Les entrades, tant per l’Ateneu com per l’Escorxador, sortiran a la venda durant els propers dies i es podran comprar a través de la pàgina web www.tedxigualada.cat.

tornar_radioIgualada