icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Artur Mas va ser aquest divendres a la Pobla de Claramunt

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va visitar Terranova Papers, la que significa la nova fàbrica del Grup Miquel y Costas a la Pobla de Claramunt. Allà va inaugurar la màquina de tela inclinada més sofisticada del món. Aquest fet li permetrà ser un referent mundial en la producció de papers especials, tant per a la indústria alimentària com pel sector de l’automoció. En aquest sentit, la fàbrica de la Pobla de Claramunt s’encarrega del desenvolupament de productes tan diversos com els papers per a monodosis de cafè, per a la indústria de l’automoció o les bossetes de te.

Miquel y Costas és un grup que té els orígens a començaments de l’any 1700. Artur Mas va voler destacar la importància de les empreses exportadores. En aquest sentit va assegurar que les millores als darrers anys han estat molt significatives.

Finalment, el president del Consell d’Administració, Jordi Mercader, assegurava que si es vol ser competitius no es poden aturar. El grup Miquel i Costas situarà al 80% de la seva capacitat de producció a partir d’aquest setembre. La nova fàbrica de la Pobla ha suposat una inversió de 45 milions d’euros. La superfície de les instal·lacions és de 14.000 metres quadrats.

tornar_radioIgualada