icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

48 morts per COVID19 a l’Hospital Universitari d’#Igualada des del 2 de desembre (abans del pont de la puríssima i les festes nadalenques) i fins a data d’avui

En la darrera setmana han mort 12 persones més per COVID19 a l’Hospital Universitari d’Igualada. Les conseqüències del pont del desembre sumat a les festes nadalenques van fer incrementar els ingressos a planta, i a les UCIs de l’hospital, i en el darrer dels casos també s’han vist incrementades les xifra de morts.

Aquestes 12 defuncions en els darrers 7 dies, sumades a les que ha reportat l’hospital des del 2 de desembre de l’any passat, sumen aquestes 48 morts en poc més d’un mes i mig (55 dies). En total, des de l’inici de la pandèmia a l’Hospital Universitari d’Igualada han mort 202 pacients amb COVID.

Actualment hi ha 66 pacients ingressats a planta, i 9 pacients a l’UCI’s, en el que suposa un descens respecte la setmana passada (74 pacients a planta i 13 a l’UCI). El director assistencial, el doctor Jordi Monedero, ha comentat l’estabilització de l’Hospital pel que fa els ingressats i UCI’s. En les darreres 24 hores s’han donat 8 altes hospitalàries i 3 ingressos per COVID.

Escolta l’entrevista al director assistencial, el doctor Jordi Monedero.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada