icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ATENCIÓ–A l’Anoia s’han produït 445 defuncions per COVID-19, des de l’inici de la pandèmia

Fins aquest diumenge, a la comarca de l’Anoia han perdut la vida 445 persones pel brot del coronavirus i el nombre de casos positius és de 1.040, sobre un cens de 120.000 habitants. Segons dades del Departament de  Salut de la Generalitat, des que es van posar en marxa els mapes interactius que permeten consultar aquestes dades, el passat 28 d’abril, la xifra de defuncions a l’Anoia ha augmentat en 14 persones i els casos positius en 32.

Pel que fa els 4 municipis de la Conca d’Òdena que han patit especialment aquesta pandèmia, a Igualada hi ha declarats 449 casos positius de Covid-19 (18 més que fa 5 dies), a Vilanova del Camí, 124 (3 més que el passat 28 d’abril), a Santa Margarida de Montbui els casos positius se situen en 111, amb un augment també de 3 casos, i a Òdena s’ha registrat un cas més que ara fa cinc dies, i ara  són 27 els casos positius de COVID-19.

Aquestes dades es poden consultar en els mapes interactius que ha creat la Generalitat on es pot veure el nombre de defuncions acumulades per comarques, l’afectació del virus per municipi i els casos per demarcacions sanitàries, conegudes com Àrees Bàsiques de Salut. 

Aquí podeu consultar els mapes interactius

tornar_radioIgualada