icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ATENCIÓ – Afectacions en el servei d’aigua per una actuació de millora a la xarxa d’Aigua de Rigat

Aigua de Rigat, empresa gestora del cicle integral de l’aigua a Igualada, afronta enguany una important inversió consistent en la renovació de la coberta del dipòsit Rectangular. Aquesta renovació s’emmarca dins del pla d’inversions de la companyia en la xarxa d’Igualada.

Les obres s’iniciaran al setembre però prèviament a l’execució d’aquestes, s’han de dur a terme una sèrie d’actuacions com la que es desenvoluparà la nit de dijous 17 a divendres 18, quan es realitzaran unes connexions al dipòsit per tal que mentre durin les obres de substitució de la coberta es pugui mantenir el servei a la ciutadania amb normalitat.

Per minimitzar l’afectació, la companyia subministrarà aigua mitjançant connexions alternatives però no seran suficients per satisfer la demanda. Per tant, hi haurà zones que notaran una baixada de la pressió, d’altres que patiran talls intermitents i finalment algunes que tindran talls prolongats.

Els barris afectats són: Poble Sec, Montserrat, Sant Crist, sector Passeig Verdaguer, Pol. Ind. els Blanquers i centre ciutat, sector Rec. L’actuació es durà a terme entre les 22:00 hores de dijous 17 de juny i les 7:00 hores del divendres dia 18. Aigua de Rigat lamenta les molèsties que aquesta actuació pugui causar a la població i es compromet a treballar amb la major celeritat per restablir el subministrament amb totes les garanties al més aviat possible.

tornar_radioIgualada