icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ATENCIÓ – Creu Roja Anoia fa una crida a participar de la Marató de Recollida de Joguines per l’augment d’entre un 20 i un 25% de la famílies que s’hi acolliran

La coordinadora de Creu Roja Anoia, Sílvia Grados, ha explicat a l’Igualada Capital de Ràdio Igualada que la pandèmia farà incrementar el nombre de famílies que necessitaran acollir-se a la campanya. Grados apunta que unes 300 famílies amb fills i filles de la comarca els caldrà que Creu Roja els faci arribar regals per la nit de Reis. És un increment important degut a la situació social i econòmica actual degut a la pandèmia de la COVID19.

A diferència de l’any anterior, aquest any les persones que portin les joguines a la Plaça de l’Ajuntament es trobaran dos voluntaris de Creu Roja a qui els hi hauran de lliurar les joguines. Per tant, no es podrà entrar a l’edifici de l’Ajuntament per evitar aglomeracions.

L’horari de recollida de joguines és de 10 del matí a 8 del vespre. Totes les joguines que portin passaran una quarantena abans no siguin manipulades per distribuir-les. La setmana vinent encara es podran recollir les joguines. Recordar que les joguines han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes.

ÀUDIO – ENTREVISTA SÍLVIA GRADOS

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada