icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ATENCIÓ – Dr Joan Miquel Carbonell (Director Assistencial de l’Hospital d’Igualada) “tenim 15 dels 18 llits d’UCI ocupats. No ens podem permetre un rebrot de casos !!!”

El director assistencial de l’Hospital d’Igualada ha explicat que el centre està en ple funcionament després d’haver aconseguit superar una situació molt crítica a mitjan del mes de març. El Dr Carbonell apunta que hi ha llits disponibles, i que l’Hospital d’Igualada està en condicions de seguir rebent pacients d’altres centres hospitalaris. No obstant, el director assistencial explica que actualment l’Hospital d’Igualada té 15 dels 18 llits d’UCI ocupats, i per tant no poden permetre’s un rebrot important de casos. Joan Miquel Carbonell ha assegurat que el rebrot de casos es produirà en les properes setmanes, i cal esperar, apunta, que sigui un augment esglaonat que permeti al sistema sanitari assumir-lo sense col·lapsar. Carbonell comenta “demano a la ciutadania que no es relaxi, que no abaixi la guàrdia. El virus té una virulència extrema tant pel que fa els contagis com per les complicacions clíniques que pot comportar. Demano que la gent no abaixi la guàrdia, per tal que el repunt que hi haurà sigui el menor possible”

El director assistencial també ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a la població de la Conca d’Òdena. El Dr Carbonell explica que a banda de l’atenció de la COVID19, l’Hospital té el servei d’urgències treballant al 100% i preparat per rebre altres casos que no siguin COVID.

tornar_radioIgualada