icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es redueixen el casos positius de COVID19 a #Igualada: Del 20 de maig a l’1 de juny (29 casos positius a Igualada), mentre que de l’1 de juny al 12 de juny (9 casos detectats)

2 morts amb COVID19 a la comarca de l’Anoia en una setmana, mentre que els positius a la Conca d’Òdena augmenten en 12 en set dies

La pandèmia a la comarca de l’Anoia i a la Conca d’Òdena va a la baixa, però el virus continua circulant i actiu. En els darrers 7 dies han mort dues persones amb coronavirus a la comarca de l’Anoia. Pel que fa els casos positius, confirmats amb prova PCR, augmenten en 12 en els darrers 7 dies a la Conca d’Òdena. D’aquesta manera, en una setmana, Igualada ha detectat 6 positius, gairebé un per dia. Pel que fa Vilanova del Camí ha detectat 5 nous casos de COVID19 en els darrers 7 dies, mentre que Montbui n’ha sumat un més. El municipi d’Òdena ha mantingut les mateixes dades de la setmana passada, i no ha augmentat els casos de COVID19.

Del 20 de maig a l’1 de juny (29 casos positius a Igualada), mentre que de l’1 de juny al 12 de juny (9 casos detectats)

La ciutat d’Igualada va detectar en els darrers dies del mes de maig un total de 29 nous casos de COVID19 gràcies a les proves PCR. Això vol dir que durant els últims dies de maig es detectaven a la capital de l’Anoia, pràcticament 3 casos al dia. Pel que fa els primers 12 dies del mes de juny, a Igualada s’han detectat 9 casos. Això significa que a Igualada, en els darrers dies se’n detecta menys d’un per dia.

Malgrat les dades, màxima precaució

Tot i que les dades demostren que la incidència del virus és més baixa que ara fa un mes, des de les autoritats sanitàries demanen a la ciutadania que segueixin amb les mesures de protecció; distanciament físic, ús de mascareta, i neteja de mans.

tornar_radioIgualada