icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

SOS de l’Hospital Universitari d’#Igualada i de l’Atenció Primària pel descontrol que està assolint la pandèmia a #Igualada i a la Conca d’Òdena. (8 defuncions en 7 dies i més de 50 ingressats)

Actualment l’atenció primària de la ciutat d’Igualada i de la Conca d’Òdena estan experimentant un creixement molt important de nous positius superant el 15% de la positivitat de COVID19. Un percentatge que supera en molt el 5% que recomana l’OMS per tenir controlada la pandèmia.

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada, el doctor Jordi Monedero, ha explicat a Ràdio Igualada que la situació comença a ser molt greu, i apunta que si en unes setmanes augmenten encara més els ingressos degut a les festes de Nadal, hauran de començar a suspendre la resta de l’activitat assistencial de l’Hospital per centrar-se exclusivament a l’atenció COVID. És per aquests motius que el Doctor Monedero fa una crida a la ciutadania a protegir-se, a ser prudents, i a evitar la interacció amb d’altres persones per evitar unes conseqüències que poden ser gravíssimes després de les vacances de Nadal.

ENTREVISTA AL DOCTOR JORDI MONEDERO

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada