icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ATENCIÓ – La consellera de Salut i l’alcalde d’#Igualada llancen un missatge d’alerta a la ciutat pel creixement de les dades epidemiològiques dels darrers dies

La consellera de Salut, Alba Vergés, acompanyada de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, han visitat aquest matí el dispositiu de cribratges massius que aquesta setmana es fa a la ciutat d’Igualada. En aquest punt la consellera de Salud ha advertit que les dades a la ciutat d’Igualada no són bones. A la capital de l’Anoia, en els darrers dies, la Rt, la velocitat de contagi s’ha situat per sobre d’1, el que vol dir que la pandèmia, a Igualada, continua creixent. Al mateix temps, un altre indicatiu com el risc de rebrot es situa per sobre dels 400 punts, molt per sobre de la mitjana catalana. La consellera ha volgut matisar, també, que el creixement de la Rt que ha experimentat Igualada ve donat perquè la situació de fa unes setmanes era molt millor que a la majoria de municipis de Catalunya. Malgrat tot, la consellera Alba Vergés demana a la ciutadania a extremar les precaucions, i complir amb les mesures de prevenció; mans, mascareta, distància i ventilació. Al mateix temps, la consellera de Salut ha explicat que en els darrers dies s’han incrementat els cribratges massius a tot Catalunya, amb la voluntat diu “de sortir al carrer a buscar el virus. Incrementem els rastrejadors, i a la vegada multipliquem els cribratges per detectar aquells casos asimptomàtics”.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també ha enviat un missatge a la ciutadania per no relaxar-se, i per complir amb les mesures de prevenció de la COVID19. Castells tampoc ha volgut deixar passar l’oportunitat per agrair la gran feina que estan desenvolupant l’atenció primària que han estat clau al llarg de tots els mesos de pandèmia.

tornar_radioIgualada