icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ajuntament d’#Igualada anuncia que se suspenen totes les activitats municipals com a mesura contra el coronavirus

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat, aquest migdia, en roda de premsa, que des d’aquest dimecres se suspenen preventivament, per un període inicial de 15 dies, totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament i totes les activitats, ja siguin públiques o privades, que es porten a terme en instal·lacions municipals i a la via pública. Des del consistori també es recomana suspendre totes les propostes organitzades per entitats privades que siguin prescindibles i es puguin postposar. Aquestes mesures es prenen en funció de la informació de què es disposa i de les recomanacions del Govern de la Generalitat. L’Ajuntament també recomana als centres educatius que se suspenguin les jornades de portes obertes, i es recomana a la ciutadania que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts

A costat d’aquestes mesures preventives, l’Ajuntament vol transmetre un missatge de tranquil·litat i de confiança en les autoritats sanitàries del nostre país. Segons l’alcalde, no es vol crear un estat d’alarma però sí de prevenció.

Castells ha explicat també que atesa la situació creada per l’evolució del Coronavirus, l’Ajuntament d’Igualada ha constituït un comitè de seguiment que està en permanent contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat i periòdicament avalua l’evolució de la situació i pren en cada moment les mesures de prevenció que es consideren oportunes.

tornar_radioIgualada