icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada respon el reportatge de l’ARA sobre el Campus

Respecte de la informació publicada al diari Ara en relació amb una investigació sobre la gestió econòmica del CETI en l’època de l’UPC, l’Ajuntament d’Igualada manifesta que:

-L’Ajuntament va conèixer aquesta situació quan es va investigar. Aquesta investigació interna que va fer l’UPC va concloure, en el seu moment, que tot era correcte i no s’havia produït cap pràctica il·legal o inadequada, tal com s’explica en el reportatge.

-Tanmateix, si hi hagués novetats sobre aquesta qüestió i es constatessin males pràctiques en la gestió del CETI, l’Ajuntament seria el primer interessat a aclarir-ho i a demanar explicacions.

-En qualsevol cas refermem que l’aposta pels estudis universitaris a la nostra ciutat és estratègica per a l’Anoia. Un projecte de ciutat en què comptem amb el suport de totes les forces polítiques representades al consistori.

-Destaquem què gràcies a aquella primera etapa amb l’UPC, ara és possible aquesta ambiciosa època amb el Campus de la UdL que ja està donant els seus fruits. Igualada, avui és ciutat universitària.

tornar_radioIgualada