icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells, carrega durament contra ERC a qui acusa de penjar-se medalles sense haver resolt els problemes dels treballadors de fora de la Conca afectats pel confinament perimetral

Castells va explicar en compareixença d’aquest dimecres que, avui, encara no s’ha resolt el problema dels treballadors que viuen fora de la Conca d’Òdena, i que durant els dies del confinament no van poder venir als seus llocs de treball situats dins el perímetre. L’alcalde d’Igualada recorda que ERC va fer una roda de premsa, el passat mes de juliol, davant l’Ajuntament d’Igualada, amb diferents alcaldes de la formació, per anunciar que havien aconseguit desbloquejar aquest problema. Marc Castells denuncia que aquesta situació no s’ha resolt, i qualifica els fets “de molts greus”. Castells retreu als republicans “no val fer-se la foto i no resoldre el problema. Això és populisme! Parlar molt i fer poc. Moltes fotos i poques realitats”. Castells insisteix que aquesta situació afecta greument els empresaris de la Conca d’Òdena, i evidentment als treballadors que continuen sense regularitzar la seva situació durant els dies del confinament perimetral.

A tot això, l’alcalde d’Igualada recorda que ERC es va vanagloriar d’aconseguir desbloquejar aquesta situació gràcies a donar suport a una prorrogació de l’estat l’alarma del govern de Madrid. És per això, que Castells apunta que “exigim una solució, i reclamem a qui tingui la potestat per fer-ho que resolgui el problema, en quins terminis i com s’aplicaria aquesta solució”. Castells conclou amb un “no pots estar presumint d’una cosa quan el més calent és a l’aigüera. La ciutadania necessita polítics que prediquin amb l’exemple”.

ÀUDIO – dura carregada contra ERC

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada