icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ATENCIÓ – Ràdio Igualada, Menció de Qualitat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya per la cobertura informativa de la pandèmia i per l’Especial 1 Any del Confinament Perimetral de la Conca d’Òdena

Ràdio Associació de Catalunya ha anunciat, aquest dimarts, que Ràdio Igualada rebrà, el proper 10 de juny, una Menció de Qualitat pel treball d’informació en els mesos més durs de la pandèmia a la Conca d’Òdena. El jurat, però, també ha valorat especialment el programa “1 Any del Confinament de la Conca d’Òdena” que es va emetre, en directe, el passat 12 de març des del CAP Anoia i des de l’Hospital Universitari d’Igualada. Un programa especial que, a la vegada,ha acabat generant l’espai Auscultant la Ràdio que vol donar veu i escoltar a tot el personal sanitari de la Conca d’Òdena.

Aquest és el segon reconeixement que rep l’emissora municipal per la seva tasca informativa durant la pandèmia de COVID19. Fa unes mesos Ràdio Igualada estar entre els tres finalistes dels Premis de Comunicació Local que van premiar a la millor emissora local.

L’emissora municipal ha rebut 5 premis nacionals en els darrers 6 anys

Ràdio Igualada va rebre el premi Ràdio Associació al Millor programa d’emissores locals de Catalunya per la cobertura, el 2015, de l’episodi de núvol químic que va afectar la ciutat d’Igualada. Al mateix temps, l’emissora municipal es va endur, el 2018, el premi Ràdio Associació al millor projecte d’innovació per l’àudio guia www.igda.cat . Una iniciativa, que dos anys més tard també va ser mereixedora del premi al millor projecte multimèdia dels Premis de Comunicació Local de l’any passat.

Aquests tres guardons, sumats als dos que Ràdio Igualada ha rebut per la cobertura informativa de la pandèmia, fan que l’emissora municipal hagi estat reconeguda amb 5 premis en els darrers 6 anys.

tornar_radioIgualada