icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ATENCIÓ – Tallada la línia R6 dels Ferrocarrils de la Generalitat entre #Igualada i Piera per esllavissades en aquesta línia

FGC ha confirmat a Ràdio Igualada que aquest passat dimarts s’ha produït una esllavissada de terra a l’entrada d’un dels túnels de la R6 entre les estacions de Vallbona d’Anoia i Capellades. L’esllavissada obliga a tallar aquesta línia, i per tant només hi ha servei entre Piera i Barcelona. D’aquesta manera, els usuaris dels FGC tenen a disposició un servei per carretera entre Igualada i Piera per aquells que ho desitgin. A primera hora del matí, el servei afectava el tram d’Igualada a Martorell. Amb el pas de les hores, ja s’ha activat el servei de Piera a Barcelona, a l’espera de normalitzar el tram Igualada-Piera, que és on hi ha la principal esllavissada.

Des de l’Observatori de Pujalt publiquen aquest matí “Per entendre el que ha passat a la línia de ferrocarrils de la Generalitat entre La Pobla i Capellades… 126mm caiguts al Xaró (La Pobla) en el dia d’ahir i 193mm en tot l’episodi que va començar dissabte.Molta aigua! Alerta que els desprendiments van amb retard i es poden donar”

tornar_radioIgualada