icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Tots els indicadors de la pandèmia creixen a #Igualada a les portes de Setmana Santa : Rt:1,45, Risc de Rebrot 369 punts, positivitat de PCR i TA 6,31% – 74 casos en el darrers 7 dies

A la Conca d’Òdena també experimenten un creixement important de casos en els darrers 15 dies. Tot apunta que la soca britànica, molt més contagiosa, ja és la predominant a la Conca, i aquest fet i el relaxament de les mesures explicarien l’augment de casos.

A la ciutat d’Igualada, des de fa dues setmanes, lez xifres van a l’alça, i s’ha passat d’una vintena de casos setmanals a més de 70. La Rt també fa dues setmanes que ha superat el llidà de l’1, el que vol dir que la pandèmia creix. La positivitat de les PCR i Test d’Antígens es situa per sobre del 5% que és el topall que recomana l’OMS per tenir controlada la pandèmia.

En el cas de Santa Margarida de Montbui la Rt es situa en 1,19, amb 39 casos a la setmana, i un risc de rebrot de 713 punts. Vilanova del Camí té un risc de rebrot de 430 punts, amb una Rt de 0,98, i 25 casos en els darrers 7 dies. Finalment, Òdena presenta una Rt de 2,19, 720 punts de risc de rebrot i 12 casos positius en una setmana.

tornar_radioIgualada