icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aturar la fugida de talent, ampliar la capacitat formativa i aprovar el PDUAECO són algunes de les claus per rellançar l’economia de l’Anoia

Així és desprèn del “Pla d’acció per a la dinamització i la sostenibilitat dels PAE de l’Anoia”, un document elaborat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), que s’ha presentat aquest dimarts, a Igualada. El document ofereix una diagnosi detallada de l’ecosistema empresarial de l’Anoia i traça un pla d’acció que té com a finalitat dinamitzar i fomentar la sostenibilitat dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la comarca.

Segons aquest pla, els dèficits en infraestructures, la pèrdua de talent i la necessitat d’ampliar la formació són alguns dels aspectes que resten oportunitats al territori i que caldria millorar. D’altra banda, el “Pla d’acció per a la dinamització i la sostenibilitat dels PAE de l’Anoia” apunta també alguns dels punts forts del territori com són la seva localització estratègica i l’àmplia presència d’empreses tractores innovadores i amb gran tradició industrial. Aquest document explica que l’Anoia compta amb 34 Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) que han de ser els punts tractors per construir un territori econòmicament competitiu. Segons la directora de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, Sílvia Solanellas, Igualada, La Pobla de Claramunt i Òdena són els municipis anoiencs amb més capacitat d’atracció inversora.

El “Pla d’acció per a la dinamització i la sostenibilitat dels PAE de l’Anoia” s’ha presentat aquest dimarts a la tarda, al Centre Cívic Nord, en un acte encapçalat per la Cambra de l’Anoia i que ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial, associatiu i institucional del territori.

tornar_radioIgualada