icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÀUDIO – ENTREVISTA – El Director Assistencial de l’Hospital d’#Igualada, Dr Carbonell “entre el personal tenim un impacte emocional molt fort. El Servei de Salut Mental ja dona suport al nostre personal sanitari”

El director assistencial de l’Hospital d’Igualada ha avançat a Ràdio Igualada que han encarregat un estudi per valorar quin és, exactament, l’impacte emocional entre tot el personal sanitari després de superar els dies més crítics de la pandèmia. Joan Miquel Carbonell admet que els professionals de l’Hospital d’Igualada estan cansats i afectats, i és per això que demana a la ciutadania responsabilitat per evitar un rebrot. El centre sanitari ha impulsat diferents programes de suport emocional des de la Unitat de Salut Mental per a tots els professionals, no només per metges i infermeres, sinó també per a personal de neteja i administratius.

El Dr Carbonell apunta que “ara, vist les conseqüències, no podem fer el ruc. És una manera contundent de dir-ho, però hem d’evitar tornar a tensionar el personal sanitari.

ENTREVISTA AL DR. CARBONELL

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada