icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÀUDIO – Jesús Miguel Juárez, Schummi “a Montbui tenim sòl industrial buit i disponible. Cal sentit comú, responsabilitat i participació ciutadana”

L’alcalde de Santa Margarida de Montbui, en una entrevista a Ràdio Igualada, ha posat sobre la taula l’oferta de sòl industrial que té el seu municipi. Davant la proposta del president Torra d’habilitar una zona industrial de 300 hectàrees a la Conca d’Òdena, Jesús Miguel Juárez recorda que en aquest territori hi ha sòl industrial que cal posar en valor, i que s’ha de poder oferir per l’arribada de noves empreses amb unes condicions que siguin bones per a tothom. L’alcalde de Montbui insisteix que en aquest punt cal tenir sentit comú, responsabilitat, i sobretot participació ciutadana i consens.

Schummi comenta que la proposta de Can Morera quedarà fora de la proposta perquè hi ha del municipi d’Òdena que ha explicat molt clar quin era el seu posicionament. En aquest sentit, l’alcalde de Montbui apunta que no ha de ser ell qui ho expliqui, però entén que serà així. Jesús Miguel Juárez insisteix en donar veu a la ciutadania durant el procés de participació, i buscar el consens i l’equilibri del territori.

ENTREVISTA a l’aclade de Santa Margarida de Montbui

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada