icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÀUDIO – Jesús Miguel Juárez, Schummi, alcalde de Montbui “el que més preocupa, a banda de la crisi sanitària, és no poder donar resposta a totes les necessitats que requereixen els habitants del municipi”

L’alcalde de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez, Shummi, ha explicat a Ràdio Igualada que el que més preocupa, en aquests moments, a banda de la crisi sanitària, és no poder donar resposta a totes les necessitats que requereixen els habitants del municipi. Shummi ha reclamat a les administracions superiors que els tinguin en compte, i que posin fil a l’agulla per solucionar els problemes que pateixen els ciutadans de Santa Margarida de Montbui. L’alcalde del municipi explica que “ m’és igual que ho fem a través d’enviar recursos, que ens cedeixin competències, que ho facin ells directament… m’és igual, jo vull que es faci”

Jesús Miguel Juárez apunta que estan preparats per veure un augment dels usuaris del banc de queviures. Shummi explica que abans de començar la crisi de la COVID19, una vuitantena de famílies de Montbui utilitzaven aquest servei. Ara, un més després són 120 les famílies que s’acullen al servei del Banc d’Aliments de Montbui.

ÀUDIO ENTREVISTA

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada